• Kontakt mig på +45 70 20 32 34 for mere information 

 • Knudslundvej 38, DK 2605 Brøndby, mail@kdconsulting.dk

 • Hvorfor mig

 • Valget af regnskabsansvarlig kan være af stor betydning for din virksomheds vej til succes. Da vi mennesker er forskellige er det en god ide, at du gør op med dig selv hvad dine behov, ønsker og forventninger er til netop din regnskabsansvarlig. På denne måde bliver det lettere for dig at vælge rigtigt første gang.

  Her er de første 5 gode grunde til at vælge mig som din nye sparringspartner. De resterende vil du opleve under vores samarbejde...

  Engagement

  Jeg tror ikke på halvhjertede løsninger eller på at drive konsulentvirksomhed som ekspeditionsforretning. Når en virksomhed betror mig en opgave, så betyder det noget for mig. Uanset opgavens omfang, så ved jeg, at den har betydning for virksomhedens forretning. Derfor dedikerer jeg mig til ikke blot at løse opgaven. Jeg engagerer mig helhjertet. Det koster mig selvfølgelig en del på den korte bane, men giver mig glade og tilfredse kunder på den lange bane.

  Kvalitet

  Jeg brænder for at lave løsninger af den bedst tænkelige kvalitet. Det skal være troværdigt. At have fokus på helheden uden at tabe detaljen er betydningsfuldt når man som jeg, vil have et højt kvalitetsniveau. På den måde kan jeg stå inde for de færdige løsninger, sove godt om natten og være med til at skabe en rentabel forretning for mine kunder.

  Value for money

  En god pris kan ikke bruges til så meget hvis resultatet skuffer eller udebliver. Jeg brænder for løsninger, der tjener pengene hjem igen og igen. Det skaber motivation og en sjovere hverdag hos mig, men vigtigst af alt så giver det forretningsmæssig mening for dig og din virksomhed. I sidste ende er det jo et spørgsmål om din virksomhed tjener penge eller ej.

  Kemi

  Kemi er i bund og grund en underlig størrelse som hverken kan måles, vejes eller defineres præcist. Når jeg alligevel har valgt at tage den med på min liste over gode grunde til at vælge mig, er det ikke fordi jeg mener, jeg er et fantastiske mennesker, der har kemi med alle og enhver. Det bunder mere i at jeg gang på gang får at vide, at jeg fungerer pokkers godt sammen med andre og derfor må have en sjov hverdag. Det har jeg faktisk, og det kan måske også have indflydelse på, at jeg har gode og langvarige relationer med mine kunder og samarbejdspartnere. En god kemi mellem mennesker - så er vi nået langt mod et frugtbart samarbejde.

  Tillid

  Tillid handler først og fremmest om en accepteret relation mellem mennesker. En egenskab jeg gør en dyd af at efterleve. Jeg vil det bedste for dig og din virksomhed - derfor arbejder jeg hårdt for at skabe en gensidig tillid mellem os. Hvis ikke du kan betro mig dine regnskaber m.m. – så har jeg ikke gjort mit arbejde ordentlig. Jeg sigter hen mod en fornemmelse af sammenhørighed og den gør det nemmere for personer at arbejde sammen. Mine ideologier er kompetent, god, ærlig og sand. Og jeg er ikke bange for at sige fra.