• Kontakt mig på +45 70 20 32 34 for mere information 

 • Knudslundvej 38, DK 2605 Brøndby, mail@kdconsulting.dk

 • Iværksætter/opstart af virksomhed

 • Du kan have selvstændig virksomhed som hovederhverv eller som bierhverv ved siden af et lønarbejde. Når du starter som selvstændig erhvervsdrivende, kaldes du for iværksætter.En iværksætter betyder egentlig en initiativtager, en der sætter noget i gang. I dag bruger man mest ordet iværksætter om en person, der starter og driver selvstændig virksomhed.

  Du kan blive selvstændig inden for alle fagområder og brancher og med alle typer af uddannelser. Traditionelt starter mange håndværkere egen virksomhed, men også inden for fx jordbrug og detailhandel er det almindeligt at være selvstændig. I de fleste servicefag fra frisører og tandteknikere til praktiserende læger og rådgivende ingeniører er det almindeligt, at hovedindkomsten i den selvstændige virksomhed kommer fra ejerens eget professionelle virke.

  Når du har besluttet dig for at starte din virksomhed op, vil der skulle udføres en masse administrativt arbejde. En opgave som kan virke uoverskuelig når man nu bare gerne vil i gang med sin kerneopgave – at få igangsat sin ide.

  Jeg har hjulpet mange iværksættere med det administrative arbejde  - og kan derfor også hjælpe dig. Lad os få en snak om hvilke fokusområder du har – og dermed også få klargjort hvilke administrative tiltag der skal aktion mod. En øvelse som vil give dig ro i maven og yderligere energi til at få skudt virksomheden godt fra land.

  Vær opmærksom på at der desuden er en lang række love, der stiller krav til selvstændig virksomhed, og som regulerer driften af den. Det drejer sig bl.a. om bogføring, lokaler, miljøforhold, indberetning til Danmarks Statistik, forhold for ansatte, akkreditering, patenter, konkurrence og markedsføring.

  Få et uforpligtende overslag på bogføring, moms og årsregnskab

  Det er ikke dyrt, men det kan være dyrt at lade være. Mange nystartede virksomheder springer bogholderen over. Det skyldes ofte, at der er travlt med mange andre ting, men desværre nogle gange også, at der er usikkerhed over, hvem man skal vælge og ikke mindst, hvad det koster. Konsulenter og rådgivere kan være en stor udgift på et opstartsbudget, men oplevelsen er faktisk, at mine kunder er overraskede over, hvor meget de får for pengene. I mange tilfælde kan jeg med min erfaring ligefrem tjene mit honorar hjem for mine kunder – og det gælder ikke mindst for de nyetablerede virksomheder, som har særlige behov for at komme godt fra start med økonomien.

  Alternativet er at udarbejde sit regnskab selv, men det kræver både meget tid, og man har ikke en ekspert med på sidelinjen, som kan rådgive. Dermed får man ikke altid alle fradrag med, og risikoen for rod i regnskabet er stor. Det betyder, at de penge man ville spare, nemt kan vise sig at blive til en endnu større udgift, når der skal ryddes op. Har din virksomhed behov for revision, kan jeg også hjælpe dig på vej, da jeg samarbejder med både registrerede og statsautoriserede revisorer.

  For at rydde ud i misforståelserne omkring priser, og for at hjælpe iværksættere har jeg valgt at give helt uforpligtende overslag på alle mine ydelser samt gratis indledende rådgivning om bogholderi. Det tror jeg, kan være med til at give iværksættere en bedre start.